Dienstverlening

Dienstverlening

Dienstverlening

Verhuizingen

(Interne of project) verhuizingen

Projectverhuizing
Een vlekkeloze projectverhuizing is vrijwel ondenkbaar zonder een goede voorbereiding. Anso kan u veel van de zorgen rondom uw verhuizing uit handen nemen. Wij kunnen een verhuizing op maat aanbieden. Met een minimum verlies aan productiviteit.

Interne verhuizing
Reorganisaties en herstructurering van bepaalde bedrijfsprocessen gaan vaak gepaard met interne verschuivingen en verplaatsingen van diverse afdelingen binnen uw bedrijf. Ook dit kan Anso realiseren.

U kunt voor grote en kleine interne/project verhuizingen gebruik maken van onze diensten.

Diverse hand- en spandiensten

Diverse hand- en spandiensten

Anso is haar opdrachtgevers graag behulpzaam met ‘’Allerlei werkzaamheden’’. Anso is Professioneel, gemotiveerd, en van alle markten thuis. Terwijl u zich kunt blijven richten op uw kerntaken, nemen wij u op vakkundige wijze al het andere werk uit handen. Geen project is ons te moeilijk, geen opdracht gaat ons te ver. Onze onderneming pakt elke klus aan met optimale inzet van professionele gecertificeerde, gemotiveerde werknemers .

Handyman/Huismeester diensten

Handyman/Huismeester diensten

Anso Facilitaire Diensten is een expert in het leveren van huismeesterdiensten. Anso is in diverse branches actief, en de huismeester wordt divers ingezet. Zo hebben wij medewerkers in dienst die zijn gespecialiseerd in huismeester taken, conciërge taken, bode taken of taken van de allround facilitair medewerker. Bij de huismeesterdiensten die wij aanbieden wordt er ook gezorgd voor de planning en begeleiding. Bij ziekte of ander verlof zetten wij een vervangende huismeester in. Als uw vaste medewerker onverwacht niet beschikbaar is, zetten wij een huismeester van ons back-upteam in.

Gladheidsbestrijding

Gladheidsbestrijding

Van schoonmaak facilitair denkt iedereen veel te weten. Maar het tegendeel is waar, het schoonmaken van een bedrijfsruimte vergt meer vakkennis dan de woning thuis. Daarnaast liggen de eisen waar aan voldaan moet worden veel hoger dan in uw eigen woning.
Ook snappen wij dat u met een beperkt budget een zo schoon mogelijk pand wil hebben. Het is dan belangrijk dat wij met u mee denken, en samen tot een goede oplossing komen. Wij hebben dan ook die klantgerichtheid en professionaliteit in huis om u van dienst te zijn.
Alleen in een goede samenwerking kom je tot het optimale schoonmaak resultaat!

Distributie van medische gassen

Distributie van medische gassen

In diverse ziekenhuizen in Nederland verzorgen wij intern voor de distributie van medische gassen. Uiteraard is ons personeel hiervoor opgeleid en hebben ruime ervaring. Indien u voor ons kiest weet u dat u vakkundigheid in huis haalt.

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging

Enkele toepassingen van hogedrukreiniging zijn onder andere gevelreiniging, graffitireiniging en het reinigen van kunststofbeplating, parkeerplaatsen, terrassen, balkons en/of balustrades. De vakspecialisten van Anso weten als geen ander hoe en met welke soort apparatuur de hogedrukreiniging moet worden gerealiseerd en houden hierbij rekening met alle kritieke punten en de arbeidsomstandigheden waarbinnen deze werkzaamheden plaats moeten vinden. Anso heeft de Hot Aqua Blaster – TC 500 bar in gebruik genomen deze Hot Aqua Blaster is inzetbaar voor vrijwel alle reinigingsklussen, van zijdezacht tot beresterk.