Schoonmaak

Titel

Schoonmaak

Kanrtoor tekst

Kantoor

Anso zorgt ervoor dat u ‘s ochtends met een goed maar vooral schoon gevoel uw kantoor binnen komt. Een frisse lucht en een opgeruimde kamer, glimmende spiegels in de toiletruimte en een stofvrij trappenhuis.
Toch zien we nog veel dat maar weinig bedrijven hun kantoor goed laten schoonmaken. Ook al voorkom je allergieën en soms zelfs ziekte, waardoor het ziekteverzuim kan teruglopen. Daarom is het van grootbelang de schoonmaakonderhoud goed te regelen. Goed regelen betekent een deskundige partner zoeken om dit schoonmaakonderhoud uit te laten voeren en te controleren. Ook hier heeft Anso brood van gegeten en kan zich langzamerhand gespecialiseerd noemen in het schoonmaken van kantoren.

Facilitair tekst

Facilitair

Van schoonmaak facilitair denkt iedereen veel te weten. Maar het tegendeel is waar, het schoonmaken van een bedrijfsruimte vergt meer vakkennis dan de woning thuis. Daarnaast liggen de eisen waar aan voldaan moet worden veel hoger dan in uw eigen woning.
Ook snappen wij dat u met een beperkt budget een zo schoon mogelijk pand wil hebben. Het is dan belangrijk dat wij met u mee denken, en samen tot een goede oplossing komen. Wij hebben dan ook die klantgerichtheid en professionaliteit in huis om u van dienst te zijn.
Alleen in een goede samenwerking kom je tot het optimale schoonmaak resultaat!

Liften en roltrappen tekst

Liften en roltrappen

Anso is gespecialiseerd in reiniging van lift- en roltrapinstallaties.
De periodieke schoonmaak in en rond de liftinstallatie wordt door Anso gerealiseerd. Na het bouwen en ombouwen van uw liften, of vóór de keuringen wordt het schoonmaken in uw liftinstallatie en roltrap uitgevoerd. Onze werkzaamheden sluiten aan op de thans geldende richtlijnen t.b.v. nieuwe en bestaande lift- en roltrapinstallaties.

Gevelreiniging tekst

Gevelreiniging

De gevel bepaalt het uiterlijk van je gebouw. Wanneer uw gevel vervuild is, kan dit ernstige problemen opleveren en de duurzaamheid ervan ernstig aantasten. Door deze vervuiling kunnen er kleine scheurtjes ontstaan in het voegwerk.
De gevolgen hiervan zijn dat de gevel meer vocht op zal nemen waardoor er schade kan ontstaan zoals doorslaan van vocht en vorstschade. Anso is gespecialiseerd in het reinigen van de gevel. Tevens is Anso gespecialiseerd in het verwijderen van coatings en oude verflagen op gevels. Om een grote renovatie van gevels voor te zijn, is het verstandig om deze na het reinigen te impregneren. Door ze te impregneren wordt de gevel afgesloten voor water terwijl deze toch zijn ventilerende werking behoudt. Ook dit realiseert Anso.

Graffiti reinigen tekst

Graffiti reinigen

Je ziet het overal ‘’graffiti’’ op scholen, bushokjes, gevels, monumenten, woningen en dergelijke. Wilt u van deze teksten en tekeningen af, dan heeft Anso de oplossing voor u.
Door gebruik te maken van de allernieuwste hogedrukreiniging behoort toevoegen van chemicaliën praktisch tot het verleden.